mandag 24. august 2009

Høyre sier 100% nei til Rushtidsavgift! Vi betaler nok!


Etter en strålende helg med Elvefestival, hvor det var blå himmel, blå elv i en blå by går vi inn i valgkampens tredje siste uke.

Fredag var jeg på utspørring i NRK Buskerud, jeg synes jeg kom godt ut av det, spesielt artig var det med den blogen en av studentene som deltar i utspørringen skrev: http://blogg.nrk.no/valg09/archives/2009/08/trond-helleland-ein-altfor-ordentleg-politikar.html


I dag har jeg møtt Dagsrevyen, og blitt intervjuet om uvesenet kalt Rushtidsavgift. Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon hadde bedt transportøkonomisk institutt finne ut hva man måtte gjøre for å få flyt i trafikken inn til de store byene i Norge. Det burde de ikke gjort, TØIs svar på alle spørsmål om køer i Norge er rushtidsavgift.


Høyre sier klart, entydig og 100% nei til rushtifdsavgift, den er usosial, rammer småbarnsfamilier og andre som trenger bil til jobben urimlig hardt. Vi må heller bygge ut jernbanen og bedre kollektivtilbudet, før vi dynger ned folk med nye avgifter. Inn til Oslo betaler vi nå 37,50- kr for å komme inn i byen, vil de rødgrønne doble dette i rushtiden? Høyre vil ikke, vi sier nei til rushtidsavgift!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar