lørdag 15. august 2009

Cruise på Drammenselva - blått vann, blå kommuner!

Anders, Elizabeth og Trond på Dramenselva



I går startet vi valgkampen med stand på Bragernes torg. Mange hyggelige mennesker, og god respons på tross av øsende regnvær hele dagen.



Klokka fire gikk et 40 talls valgmedarbeidere ombord i ms Drammen, for en reise gjennom Drammen, Nedre Eiker og Drammen. Med ordførerne i de tre kommunene Tore, Elly og Anders som guider fikk i mange nyttige og spennende opplysninger, samtidig som vi nøt god mat og drikke. Et flott elvecruise gjennom tre Høyre-styrte kommuner, tre kommuner med vekst, tre kommuner med vilje til samarbeid og evne til nytenking. Etter at Turid Wickstrand Iversen, tidligere Høyre ordfører i Drammen, fikk renset Drammenselva på rekordtid, har elva blitt det naturlige midtpunktet i Drammensregionen. Man kan bade på Bragernes strand, gå tur langs den flotte elvebredden og ved Hellefossen dras det opp 10 til 12 tonn laks hvert eneste år.



Det var en glad gjeng som gikk i land etter en vellykket rundtur. Mottoet for denne valgkampen må være: Anders inn - de rødgrønne ut! Det står om noen få stemmer for å få Anders inn som Buskerud Høyres 2. kandidat. Han kniver med Laila Gustavsen fra Ap om det siste mandatet i Buskerud. Hvis Anders klarer dette vil det bli borgerlig flertall i Buskerud, og sjansen for at det tipper flertallet fra sosialistisk til ikke-sosialistisk i Stortinget er stort. Derfor må de siste ukene av valgkampen mobilisere ikke-sosialistiske velgere til å gi Høyre sin stemme.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar